jueves, 2 de diciembre de 2010

Reflexions apolítiques


1) Per fer canvis a la nostra societat marcada per l'economia de consum hem de canviar els hàbits de consum abans que el personal de les administracions.
2) L'estat espanyol ha sigut durant els darrers temps un exemple en materies mediambientals i d'ecologia per a molts països excepte en l'àrea llevantina.
3) No val la pena canviar els nostres representants si estem convençuts que no canviara res, el que cal és canviar la societat i això només es pot fer des de l'educació. Espanya està a la cúa en aquesta matèria.
4) La construcció no pot ser la base de l'economia per dos motius: no hi ha prou mercat al país i el producto no es pot exportar. A més és una activitat que necessita importacions i no genera exportacions.
5) Ara per ara els ciutadans tenim dos maneres d'expressar-nos en llibertat: les eleccions i el mercat. Si no consumim determinats productes i serveis l'empresa que els produeix sortirà perjudicada i haurà de canviar l'estratègia de mercat i, per tant les seues polítiques.
6) Si acceptem la corrupció com a cosa normal de la política de res ens valdrà canviar el nom dels polítics o del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario