martes, 4 de enero de 2011

tres còctels més


Comencem l'any oferint-vos la recepta de tres còctels clàssics i fàcils d'el·laborar: el Gin Fizz, Bronx i Canarias.
-Gin Fizz: és el còctel més fàcil i el primer dels anomenats Fizz. Per fer-lo es barreja a una coctelera amb gel una part de Gin -el meu preferit és Tanqueray però val qualsevol- per mitja de suc de llimona i sucre. Un cop barrejat es serveix amb soda. Abans decoreu la copa amb sucre a la vora. No fiqueu mai líquids amb gas a una coctelera.
- Bronx: és un còctel clàssic a base de vermouth i London Dry Gin. Es possa a la coctelera -òbviament amb gel- un part de Ginebra, una de suc de taronja, un xorret de Vermouth roig i una mica de vermouth sec. Es serveix en got llarg i es decora amb una pell de taronja.
-Canarias: és un còctel molt dolç a base de licor de plàtan i rom blanc. Es mescla a la coctelera el rom blanc amb un xorret de licor de plàtan i una part de suc de taronja. Es serveix i se li afegeix a la copa unes gotes de granadina per donar color.

No hay comentarios:

Publicar un comentario